Loppemarked


LOPPEMARKED PÅ STENBRÅTEN SKOLE VÅREN 2022:

LØRDAG 2. APRIL KL. 11-16
SØNDAG 3. APRIL KL. 12-16

loppemarked5

PRAKTISK INFORMASJON

Innlevering av lopper

Lopper leveres i gymsalen på Stenbråten skole lørdag 26. mars og søndag 27. mars fra kl. 11-16, og mandag til fredag i uke 13 fra kl. 17-20 alle dager. Det vil være godt skiltet. Trenger du bærehjelp fra bilen er det alltid noen behjelpelige korpsforeldre å spørre.

Vi kan ha noe kapasitet til å hente (ikke møbler og store ting) lopper som går inn i en vanlig personbil. Send en epost til lopper@mortensrudskolekorps.no eller kontakt oss via Messenger: https://www.facebook.com/mortensrudskolekorps/

Hvilke lopper ønsker vi oss?

Tenk på at det du leverer fra deg må være rent, helt og kunne brukes på nytt. Du gjør skolekorpset en stor tjeneste om du ikke leverer ødelagte, ikke-komplette eller støvete/skitne ting. Vi belastes for alt vi må kaste, og det krever mye av de frivillige foreldrene å måtte gå gjennom og sortere ut ting vi ikke kan selge før loppemarkedet.

LEKER
Alt mulig

SPORT
Alt mulig, langrennski, staver, (rulle-)skøyter og tilhørende utstyr, snowboard, slalomski og annet slalomutstyr, hjelmer, sportsklær, sykler (helst med luft i hjulene), sparkesykler og treningsapparater.

KLÆR
Alle typer hele og rene klær (baby, barn, ungdom, dame og herre). Støvete og flekkete tøy får vi ikke solgt. Vi ønsker også tekstiler (duker, brikker, sengetøy, pledd), pynteputer, belter osv. Ikke undertøy og strømper.

TING OG TANG
Glass, krystall, tallerkener, kjøkken og husholdning, lysestaker, klokker, boller, håndarbeidsutstyr/-stoff, symaskiner, sko og vesker/kofferter.
Glass og småting som lett kan gå i stykker bør helst ikke leveres i plastposer. Emballasje, som f.eks. banankasser, kan lett skaffes hos matbutikkene på Senter Syd og Mortensrud Torg.

BOKMARKED
Alle typer bøker, men ikke ferskvare, som skolebøker og leksikon. Barnebøker og tegneserier er spesielt interessant. Vi ønsker også LP-er og annen musikk, video og spill. Ikke VHS-kassetter.

MØBLER
Bord i alle størrelser og varianter, kommoder, (bok)hyller, skap o.l.
Senger, (sove-)sofaer, skrivebord og alle typer barnemøbler.
Møbler som leveres som «byggesett» – her ser vi gjerne at dette settes sammen ved levering.
Senger i 4 deler + bunn o.l. er selvfølgelig kurant og det foretrekker vi «flatpakket».

ELEKTRISK
Lamper, telefoner, stereo/radioer, avspillingsutstyr, el-verktøy, kjøkkenmaskiner, mindre verkstedsmaskiner og annet verktøy.
Ikke komfyrer, vaskemaskiner, gamle data-maskiner/monitorer, skrivere og tunge store TVer og PCer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s